Kuva: Elizabeth Sullivan


Mark Sullivan (s. 1958) on julkaissut 18 romaania sekä yhdessä James Pattersonin kanssa Private-sarjan, joka on kohonnut The New York Timesin bestseller-listalle. Mark on saanut työstään lukuisia palkintoja, muun muassa WHSmithin Fresh Talent Awardin, ja hänen teoksiaan on nostettu The New York Timesin ja Los Angeles Timesin vuoden kirjojen joukkoon.

Hän varttui Massachusettsin Medfieldissä ja opiskeli englannin kielen kandidaatiksi Hamilton Collegesta, minkä jälkeen hän työskenteli rauhanjoukkojen vapaaehtoistyöntekijänä Länsi-Afrikan Nigerissä. Palattuaan Yhdysvaltoihin hän hankki Northwestern-yliopistosta tiedotusopin jatkotutkinnon ja ryhtyi tutkivaksi journalistiksi.

Hän on innokas alppihiihtäjä ja seikkailu-urheilija ja asuu vaimonsa kanssa Montanan Bozemanissa kiitollisena jokaisen hetken ihmeestä.

 ”Uskomaton, kauniisti kirjoitettu tarina. Hieno ja jalo kirja.”
- James Patterson

”Toimintaa, seikkailuja, rakkautta, sota ja sankari – kaikki tämä yhden historian pimeimmän ajanjakson taustalla. Mark Sullivanin kirjassa on kaikkea mitä poikkeuksellisen hienolta toiseen maailmansotaan sijoittuvalta romaanilta voi toivoa.”
- Tess Gerritsen

www.marksullivanbooks.com
Facebook: 
marksullivanauthor
Twitter: @MarkSullivanBks