Kaija Koirikivi

Kaija Koirikivi on koulutukseltaan pukuompelija sekä neulesuunnitteluun erikoistunut tekstiilialan artenomi.

Leena-Kaisa Laakso

Leena-Kaisa Laakso on toimittaja, tietokirjailija ja kirjoittamiskouluttaja, joka rakastaa käsitöitä, omalaatuisia maisemia ja inspiroivia tarinoita.

Sara DiVello

Sara DiVello kirjoittaa true crime -kirjoja. Hän on Mystery and Thriller Mavens -kirjailijahaastatteluohjelman perustaja ja juontaja.   IG: @saradivello FB: @AuthorSaraDiVello www.saradivello.com Sara DiVellon kirja Broadwayn perhonen ilmestyy syksyllä 2024!

James Hynes

James Hynes on kotoisin Michiganista, ja asuu nykyään Austinissa, Texasissa.

Roy Jacobsen

Roy Jacobsen
Roy Jacobsenia (s. 1954) pidetään yhtenä Norjan vaikuttavimmista nykykirjailijoista.

Margit Auer

Margit Auer
Margit Auer halusi lapsena tulla posteljooniksi joka ajaa keltaisella polkupyörällä jakamassa kirjeitä. Toisin kävi. Hän on työskennellyt toimittajana useassa saksalaisessa päivälehdessä. Saatuaan perheenlisäystä hän alkoi lastenkirjojen lukemisen lisäksi myös kirjoittaa niitä. Auer asuu perheensä kanssa Etelä-Saksassa. Hänestä on kuitenkin edelleen hienoa, kun joku jakaa postia.  Maagisten eläinten koulu aloittaa suomennetun saksankielisen...

Karin Härjegård

Karin Härjegård asuu tunturimaisemissa Duvedin kylässä yhdessä miehensä, tyttärensä ja koiransa kanssa. Kirjoittamisen ohella Härjegård toimii pappina Åressa. Häneltä on julkaistu kuusi historiallista romaania ennen Kallbaderskan bland fjällen -kirjaa, joka voitti vuonna 2022 Vuoden Feelgood -palkinnon.

Ana Reyes

Ana Reyes
Ana Reyes on suorittanut Louisianan osavaltion yliopistossa Master of Fine Arts -tutkinnon. Hänen tuotantoaan on ilmestynyt muun muassa seuraavissa julkaisuissa: Bodega, Pear Noir! ja New Delta Review.