Jeffrey Archer profiilikuva

Jeffrey Archer

Jeffrey Archer on kansainvälisesti menestynyt bestseller-kirjailija, jonka teoksia on myyty yli 270 miljoonaa kappaletta. Hänen kirjojaan on julkaistu 97 maassa lähes 40 kielellä.
Resi Gerritsen Luet nyt Jeffrey Archer 1 minuutti Seuraava Balli Kaur Jaswal

Kuva: Broosk Saib

Jeffrey Archer on kansainvälisesti menestynyt bestseller-kirjailija, jonka teoksia on myyty yli 270 miljoonaa kappaletta. Hänen kirjojaan on julkaistu 97 maassa lähes 40 kielellä. Hän on ainoa kirjailija, joka on ollut myyntilistojen kärjessä niin kaunokirjoilla (17 kertaa), novelleilla (neljä kertaa) kuin tietokirjoilla (Vankilapäiväkirjat). Archer on kirjoittanut yli 30 kirjaa ja novellia, näytelmiä ja televisiosarjoja. Menestynyt Clifton-kronikka sisältää seitsemän osaa ja viimeinen osa Miehistä parhain on julkaistu suomennettuna 17.3.2021.

Archer on edustanut viisi vuotta alahuoneessa ja 22 vuotta ylähuoneessa. Hän kerää taidetta ja harrastaa huutokauppojen meklarointia.

Jeffrey Archer on naimisissa Dame Mary Archerin kanssa. Pariskunnalla on kaksi aikuista poikaa ja he jakavat aikansa Lontoon ja Cambridgen kotien välillä.

Katso kaikki Jeffrey Archerin kirjat tästä


www.jeffreyarcher.com
FB: Jeffrey Archer Official
Twitter/X: @Jeffrey_Archer