Mark Sullivan

Mark Sullivan

Mark Sullivan (s. 1958) on julkaissut 18 romaania sekä yhdessä James Pattersonin kanssa Private-sarjan, joka on kohonnut The New York Timesin bestseller-listalle. Mark on saanut työstään lukuisia palkintoja, muun muassa WHSmithin Fresh Talent Awardin.
Anna Vasko Luet nyt Mark Sullivan 1 minuutti Seuraava Simon Prins

Kuva: Elizabeth Sullivan

Mark Sullivan (s. 1958) on julkaissut 18 romaania sekä yhdessä James Pattersonin kanssa Private-sarjan, joka on kohonnut The New York Timesin bestseller-listalle. Mark on saanut työstään lukuisia palkintoja, muun muassa WHSmithin Fresh Talent Awardin, ja hänen teoksiaan on nostettu The New York Timesin ja Los Angeles Timesin vuoden kirjojen joukkoon.

Hän varttui Massachusettsin Medfieldissä ja opiskeli englannin kielen kandidaatiksi Hamilton Collegesta, minkä jälkeen hän työskenteli rauhanjoukkojen vapaaehtoistyöntekijänä Länsi-Afrikan Nigerissä. Palattuaan Yhdysvaltoihin hän hankki Northwestern-yliopistosta tiedotusopin jatkotutkinnon ja ryhtyi tutkivaksi journalistiksi.

Hän on innokas alppihiihtäjä ja seikkailu-urheilija ja asuu vaimonsa kanssa Montanan Bozemanissa kiitollisena jokaisen hetken ihmeestä.

www.marksullivanbooks.com
FB: 
@marksullivanauthor
Twitter/X: @MarkSullivanBks

Kirjat