Raija Hentman

Lähes 40 vuotta jatkuneesta retkeilyharrastuksesta on tullut Raija Hentmanin ammatti. Hän on retkeily- ja matkailutoimittaja, järjestää retkeily- ja retkiruokakoulutuksia, testaa välineitä, opastaa vaelluksia, valokuvaa ja pitää esitelmiä aiheesta.


Raija on kirjoittanut useita retkely- ja eräaiheisia kirjoja. Herkutellen luonnossa - Kuivatuotteista kunnon eväät ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2005. Kirja on todellinen retkeilijän selviytymisopas, josta on vuosien varrella otettu uusia ja uudistettuja painoksia. Uusin painos ilmestyy huhtikuussa 2021. Tähän viidenteen painokseen ruokaohjeet sekä muu oleellinen tieto on päivitetty. Herkullisia retkiä! 


 

"Varsinainen eräretkeilijän keittiöraamattu."
- Levi.NYT!

"Valmistusohjeista näkee, että kirjoittaja on paneutunut ruokien tekemiseen retkioloissa. Ohjeissa ei kikkailla vaan esitellään tarvittavat työvaiheet."
- Retki-lehti