Roy Jacobsen

Roy Jacobsen
Roy Jacobsenia (s. 1954) pidetään yhtenä Norjan vaikuttavimmista nykykirjailijoista.

Margit Auer

Margit Auer
Margit Auer halusi lapsena tulla posteljooniksi joka ajaa keltaisella polkupyörällä jakamassa kirjeitä. Toisin kävi. Hän on työskennellyt toimittajana useassa saksalaisessa päivälehdessä. Saatuaan perheenlisäystä hän alkoi lastenkirjojen lukemisen lisäksi myös kirjoittaa niitä. Auer asuu perheensä kanssa Etelä-Saksassa. Hänestä on kuitenkin edelleen hienoa, kun joku jakaa postia.  Maagisten eläinten koulu aloittaa suomennetun saksankielisen...

Karin Härjegård

Karin Härjegård asuu tunturimaisemissa Duvedin kylässä yhdessä miehensä, tyttärensä ja koiransa kanssa. Kirjoittamisen ohella Härjegård toimii pappina Åressa. Häneltä on julkaistu kuusi historiallista romaania ennen Kallbaderskan bland fjällen -kirjaa, joka voitti vuonna 2022 Vuoden Feelgood -palkinnon.

Ana Reyes

Ana Reyes
Ana Reyes on suorittanut Louisianan osavaltion yliopistossa Master of Fine Arts -tutkinnon. Hänen tuotantoaan on ilmestynyt muun muassa seuraavissa julkaisuissa: Bodega, Pear Noir! ja New Delta Review.

Tracy Rees

Tracy Rees
Tracy Rees oli ensimmäinen Richard & Judy Search for a Bestseller -kisan voittaja. Hän on myös voittanut Love Stories Best Historical Read -palkinnon ja on ollut ehdolla RNA Epic Romantic Novel of the Yearin voittajaksi. Cambridgestä valmistunut Tracy on työskennellyt muun muassa tarjoilijana, baarimikkona, myymäläapulaisena, kiinteistövälittäjänä ja luokka-avustajana. Tracy asuu...

Alex Hay

Alex Hay
Alex Hay on kirjoittanut niin kauan kuin muistaa – vihkot täyttyivät tarinoista jo 6-vuotiaana.

Emma Straub

Emma Straub
Emma Straub on palkittu kirjailija, jonka teoksia on julkaistu yli 20 kielellä. Kaikissa hänen romaaneissaan sykkii suuri sydän, riippumatta siitä, kenestä tai mistä tai missä tai milloin hän kirjoittaa. Straub ja hänen aviomiehensä omistavat Books Are Magic- kirjakaupan, jolla on kaksi toimipistettä New Yorkissa.

Tanya Stewner

Tanya Stewner
Tanya Stewner on yksi Saksan menestyneimmistä lasten- ja nuortenkirjailijoista. Hänen palkittuja teoksiaan on myyty kansainvälisesti yli 4,5 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty lähes 20 kielelle.

Hope Adams

Hope Adams
Hope Adams syntyi Jerusalemissa ja asui lapsuudessaan eri puolilla maailmaa. Hän on työskennellyt näyttelijänä, laulajana ja opettajana ennen kuin ryhtyi kokoaikaiseksi kirjailijaksi. Adams kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja nimellä Adèle Geras. Hän on kirjoittanut yli 100 kirjaa.