Suosittu lastenkirjasarja Lontoon kuninkaalliset kanit sai jatkoa!

Suosittu lastenkirjasarja Lontoon kuninkaalliset kanit sai jatkoa!

Santa ja Simon Sebag Montefioren suosittu lastenkirjasarja sai jatko-osan. Kate Hindleyn upea kuvitus krunaa Kanien seikkailun.

Elämä on seikkailu. Kaikki on maailmassa mahdollista, kun on tahtoa ja onnea, mehevä porkkana, tarkka nenä ja ripaus hullunrohkeutta!

Jeffrey Archerin uutuuskirja Kruuna vai klaava on ilmestynyt! Luet nyt Suosittu lastenkirjasarja Lontoon kuninkaalliset kanit sai jatkoa! 2 minuuttia Seuraava Mekon matkasta ja ajan kulusta

Uutuus Lontoon kuninkaalliset kanit - Kultaisen porkkanan metsästys.

Santa Montefiore ja Simon Sebag Montefioren suosittu lastenkirjasarja Lontoon kuninkaalliset kanit sai jatkoa osalla Lontoon kuninkaalliset kanit - Kultaisen porkkanan metsästysKate Hindleyn upea kuvitus kruunaa Kanien seikkailun. 

Elämä on seikkailu. Kaikki on maailmassa mahdollista, kun on tahtoa ja onnea, mehevä porkkana, tarkka nenä ja ripaus hullunrohkeutta!

"Lontoon kuninkaalliset kanit on aivan ihana pieni suuri tarina siitä, kuinka joskus kaikkein pieninkin voi tehdä suuria tekoja ja olla urhea. Kuvitus on ihastuttava ja juuri sopivan ilmeikäs tarinaan. Suosittelen heille, jotka haluavat lukea kirjaa, jossa on seikkailua, jännitystä ja huumoria."
Suvi Saarinen, Suomalainen Kirjakauppa, Jyväskylä

"Joskus kirjan kansi on niin houkutteleva, että sen haluaa lukea vaikka ei tietäisi sisällöstä mitään....Kanien maailmassa tapahtuva seikkailu oli oikein kiva ja riittävän jännittävä pitääkseen kaikki neljä 6-39-vuotiasta kuulijaa kiinnostuneina." 
Kirjojen keskellä -blogi

  Lontoon kuninkaalliset kanit - Kultaisen porkkanan metsästys

Santa Montefiore, Simon Sebag Montefiore
Lontoon kuninkaalliset kanit - Kultaisen porkkanan metsästys

Sulo Ruskeahännän elämä Lontoon kuninkaallisten kanien jäsenenä on täynnä seikkailuja, mutta koti-ikävä vaivaa välillä. Siispä Sulo lähtee käymään kotipesässä, kun tilaisuus siihen tulee. Kun Sulo saapuu kotiin, se huomaa jotain outoa olevan meneillään.

Salaperäinen Harlekiiniksi kutsuttu kaninuorukainen on maatilalla. Harlekiini haluaa Kultaisen porkkanan, joka muinaisen legendan mukaan antaa omistajalleen yli-inhimillisiä ja -eläimellisiä voimia. Harlekiini uskoo porkkanan olevan maatilalla. Sulo joutuu pohtimaan, onko Kultaisen porkkanan metsästys vain hauska peli vai juoniiko Harlekiini maailman valloitusta. Kun porkkanan metsästys muuttuu vaaralliseksi, Sulo kutsuu avuksi Lontoon kuninkaalliset kanit. Pystyvätkö ne pysäyttämään Harlekiinin? Ja kuka löytää Kultaisen porkkanan ensin?

Kultaisen porkkanan metsästys on Lontoon kuninkaalliset kanit -sarjan neljäs osa.

Aiemmat osat ovat

  • Osa 1 Lontoon kuninkaalliset kanit, 2018, 2. painos 2019
  • Osa 2 Lontoon kuninkaalliset kanit - Pako tornista, 4/2019
  • Osa 3 Lontoon kuninkaalliset kanit - Suuri timanttijahti, 8/2019

Katso kaikki Lontoon kuninkaalliset kanit -kirjat tästä


Kirjailijoista:

  • Simon Sebag Montefioren palkittuja ja menestyneitä kirjoja on julkaistu 45 kielellä.
  • Santa Montefioren romaaneja on myyty yli 2 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty 35 kielelle.
  • Kate Hindley on nouseva tähti, ja hänen kuvittamiaan kirjoja on palkittu useilla palkinnoilla.


Tuotetiedot:
Alkuteoksen nimi: Royal Rabbits of London. The Hunt for the Golden Carrot
Suomentaja: Maija Heikinheimo
Sidottu, 240 sivua, mv-piirroskuvitus
ISBN: 978-952-7343-12-8
Suositushinta 20,00
KL: L84.2
Julkaisuaika: 8/2020
Ikäsuositus: 7–99 v.