Jorid Linvikin suosituista neulekirjoista uudet painokset

Suuri osa suomalaisista taisi saada neuloositartunnan kuluneen talven aikana. Tammikuussa julkaistu Kirsi Mantua-Kommosen ja Anna Vaskon Padoista puikoille – Värjää ja neulo luonnonväreillä -kirja sai huikean hyvän vastaanoton, ja luulenpa että näillä hetkillä aika moni valmistelee jo omia tulevia lankavärjäyskokeiluitaan. Luonnosta alkaa löytyä aineksia, kotikeittiössä niitä on jokaisella valmiina ja kaupasta voi hankkia myös tarvikkeita – kaapia vaikkapa sipulilaarilla kuivat ja irronneet kuoret hedelmäpussiin.

Neuloositartunnan huomasimme täällä Sitruunan toimituksessa myös siitä, että julkaisemiemme Jorid Linvikin neulekirjojen kysyntä pääsi yllättämään meidät villahousut kintuissa. 😊 Suuren sukkakirjan 3. painos loppui helmikuun paikkeilla ja jo aiemmin loppuunmyynyttä Suurta lapaskirjaa alettiin kysellä lähes päivittäin niin neulojien kuin median toimesta. Niinpä päätimme, että näistä kestosuosikeista otetaan uudet painokset pikimmiten. Molemmat kirjat ovat nyt ilmestyneet ja tilattavissa, joten ei muuta kuin puikot viuhumaan! Linvikin kirjojen ohjeet ovat todella havainnollisia ja helppoja tehdä, jokainen työvaihe selitetään selkeästi ja kirjoissa on mukana myös ruutupiirroksia omille suunnittelumalleille.

Suuri lapaskirja 

Tästä kirjasta löydät 45 ainutlaatuista lapasmallia sekä havainnolliset neuleohjeet silmukka silmukalta. Kirjassa on ohjeita niin lapsille kuin aikuisille ja kuvioita romanttisista rokkaaviin. Neuleohjeet selitetään perusteellisesti havainnollisin kuvin ja ruutupiirroksin. Kaikki ohjeet voi tehdä useassa eri koossa riippuen puikkojen ja langan vahvuudesta. Voit suunnitella myös omia neulemalleja kirjasta löytyviin tyhjiin ruudukoihin. Neulo suosikkilapaset itsellesi tai lahjaksi, joka lämmittää niin sormia kuin sydäntä.

Suuri sukkakirja

Tästä kirjasta löydät persoonallisia neuleohjeita niin lapsille kuin aikuisille. Kirjan ohjeet sopivat myös aloittelijoille. Näillä ohjeilla opit nopeasti ja saat valmista aikaan. Ohjeet on selitetty ruutupiirroksin ja havainnollisin valokuvin. Ja voimme luvata että kun olet päässyt alkuun, loppu sujuu kuin leikiten!

Kommentti

0 kommentit

Kirjoita kommentti

Kommentti on moderoitu