TIEDOTE 1.2.2021 Valkea nalle ja pohjoistuuli

TIEDOTE 1.2.2021 

Valkea nalle ja pohjoistuuli on lämmin ja herkkä tarina kasvamisesta ja muutoksesta 

Anna-Leena Rajamäen kirjoittama ja kuvittama satu valkeasta nallesta korostaa lapsuusajan merkitystä ja ajatusta siitä, että lapsen tulee saada olla juuri niin herkkäturkkinen kuin on. 

Pieni valkea nalle nukkuu rauhaisaa talviunta emokarhun kainalossa, kun kesken unien pohjoistuuli herättää sen. Nalle lähtee tuulen teille. Matka vie nallen halki talvisen tienoon ja on yllätyksiä täynnä. Nalle kohtaa metsän asukkaita ja innokas tuuli vie nallen kauas kotipesästä. Lopulta nalle huomaa, että paras paikka on äitikarhun luona omassa kotipesässä – ei ole kiire kasvaa isoksi! 

Tarina on suunnattu 3–8-vuotiaille lapsille. Rauhallinen, herkkä ja lempeä tarina puhuttelee sekä lasta että hänen vanhempiaan. Kuvituksen pehmeä ja taianomainen tunnelma kannattelee tarinaa, jossa kuvataan muun muassa herkkyyttä ja erilaisuutta.  

Anna-Leena Rajamäki on lapsesta saakka piirtänyt ja maalannut satumaailmoja sekä kirjoittanut satuja, tarinoita ja fantasiaa. Koulutukseltaan Anna-Leena on vaatetusalan artenomi (amk) ja hän työskentelee freelance-taiteilijana ja käsityöyrittäjänä.   

Kirjatiedot: 

Sidottu, kovakantinen, 36 sivua 
Kuvitus ja teksti: Anna-Leena Rajamäki 
ISBN: 978-952-7343-38-8  

Julkaisuaika tammikuu 2021 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt 

Anna-Leena Rajamäki  
045 135 4299 
annaleena.rajamaki@gmail.com 

Kustantaja  

Ritva Holmström 
044 039 9013 
ritva.holmstrom@sitruunakustannus.fi 

www.sitruunakustannus.fi

Lataa tiedote tästä